Konzultační linka:

Po–Pá 07:00–15:30 (St 9:00 - 10:00 firemní porada)
Zákaznická zóna
Zákaznická zóna

Nová služba – poradenství ke statistikám

Už se Vám někdy stalo, že jste se nemohli dovolat na naše poradenské linky? Od mnohých z Vás víme, že ano. Bohužel k tomu dochází pravidelně vždy po skončení čtvrtletí, kdy se převážná část telefonických dotazů netýká obsluhy programu AVENSIO SW, ale obsahu statistických výkazů typu ISP, ISPV, P 1-04, P 2-04, výkazů ÚNP, výkazů pro ÚZIS apod. Problém přetížených telefonních linek pomůže vyřešit nová poradenská služba.

Už se Vám někdy stalo, že jste se nemohli dovolat na naše poradenské linky? Od mnohých z Vás víme, že ano. Bohužel k tomu dochází pravidelně vždy po skončení čtvrtletí, kdy se převážná část telefonických dotazů netýká obsluhy programu AVENSIO SW, ale obsahu statistických výkazů typu ISP, ISPV, P 1-04, P 2-04, výkazů ÚNP, výkazů pro ÚZIS apod. Problém přetížených telefonních linek pomůže vyřešit nová poradenská služba.

Poradenství ke statistikám

Naším cílem je, aby se každý zákazník dovolal na poradenské linky ve chvíli, kdy potřebuje. Obsahem předplacených servisních služeb, určených pro každého zákazníka, je poradenství při práci s programem. Během krátkého hovoru uživatelům dokážeme účinně pomoci například se zavedením nového mzdového kódu, s doplněním číselníku o novou položku nebo poradit s výběrem správné sestavy.

A co statistiky? Podání statistických výkazů je velmi snadné, když jsou data správně zadaná a kontroly při jednotlivých podáních hlásí „Bez chyb“. Jakmile však některá z kontrol vygeneruje chybové hlášení, začíná někdy až detektivní práce ve zjišťování příčiny. S blížícím se termínem podání statistik jsou naše telefonní linky více a více zatížené a dlouhé hovory vyčerpávají konzultantky a konzultanty samotné.

Abychom dokázali nadále všem zákazníků plnit naše smluvní povinnosti a současně mohli vyhovět i těm, kteří potřebují speciální pomoc, přistoupili jsme k zavedení nové služby PORADENSTVÍ KE STATISTIKÁM. Tato služba je zpoplatněná zvlášť a řídí se ceníkem služeb platným od 1. 1. 2024.

Nabídka nové poradenské služby je určená všem, kteří potřebují náš čas, naše zkušenosti a naše znalosti. Věříme, že její zavedení nám umožní fungovat společně lépe, efektivněji a k oboustranné spokojenosti.

Máte-li o službu zájem, napište nám ->

O kousek více nápovědy

Dříve, než zvednete telefon s dotazem na statistický výkaz, prosím věnujete pozornost online nápovědě, ve které naleznete podrobný návod, jak na jednotlivé výkazy.

Kudy k nápovědě?

Do online nápovědy můžete přistupovat buď přímo z programu AVENSIO (hlavní okno programu) nebo ze Zákaznické zóny MOJE ALFA. Odkaz najdete v hlavním menu v záhlaví webové stránky.


Tip: Zpracováváte mzdy/platy pro školské organizace a nemohli jste se zúčastnit zářijového online školení? Chcete se dozvědět užitečné tipy nejen pro zpracování statistických výkazů? Pak využijte možnost objednat si záznam školení za zvýhodněnou cenu. Uzávěrka přihlášek 15. 1. 2024.

Více informací o školení


Děkujeme za spolupráci a přejeme Vám vždy bezchybné podání povinných statistických výkazů.

Váš Alfa Tým

Sdílet příspěvek
Facebook
Twitter
LinkedIn