Konzultační linka:

Po–Pá 07:00–15:30 (St 9:00 - 10:00 firemní porada)
Zákaznická zóna
Zákaznická zóna

Alfa Software, s.r.o. se stala součástí společnosti RSM

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že se Alfa Software, s.r.o. stala součástí skupiny RSM v České republice. Jsme pyšní na to, že jsme se mohli zařadit po bok tak významného partnera v oblasti ekonomického poradenství a služeb, jakým RSM CZ bezesporu je a věříme, že díky tomuto spojení Vám budeme schopni přinášet opět o kousek více.

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás informovali, že se Alfa Software, s.r.o. od 30. 10. 2023 stala součástí skupiny RSM v České republice. Jsme pyšní na to, že jsme se mohli zařadit po bok tak významného partnera v oblasti ekonomického poradenství a služeb, jakým RSM CZ bezesporu je a věříme, že díky tomuto spojení Vám budeme schopni přinášet opět o kousek více.

O společnosti RSM

Poradenská síť RSM se zaměřuje především na středně velké společnosti, a to v mezinárodním měřítku. Mezi poradenskými subjekty je šestým největším na světě s působností ve 120 státech. V Česku a Slovensku provozuje pobočky v Praze, Brně, Pardubicích, Třebíči, Bratislavě a nyní i v Klatovech. Mezi klienty RSM patří například Albert, Microsoft, Hewlett-Packard, Seznam.cz a další. Týmy RSM se kromě mezd a personalistiky dále věnují například fúzím a akvizicím, oceňování, daňovému poradenství nebo poskytování účetních a technologických služeb a aktuálně na ně spoléhá více než 1 230 klientů.

Alfa Software a RSM

„Alfa Software v létě oslavila 20 let od svého založení a na výsledky naší práce jsem dnes hrdá já i moji kolegové. Aktuálně náš tým pečuje o 2 200 klientů, kterým pomáháme úspěšně zvládat problematiku mzdové a personální agendy, firma je ve velmi dobré kondici a jsem si jistá, že ve zkušených rukou globální značky ji čeká další rozvoj a skvělá budoucnost”, uvádí zakladatelka Alfa Software Eva Maurerová. „S RSM jsem se dohodla na převodu 100% podílu, součástí týmu ale zůstanu ještě minimálně rok, abych přispěla k hladkému přechodu pod značku RSM.“

„V tuto chvíli se díky spojení s Alfa Software a kolegy z Nuggetu dostáváme na přední pozice českého trhu v oblasti mzdových a personálních systémů. Jde o skutečně významný krok, který nás motivuje k dalšímu rozvoji. Věřím, že také pro klienty Alfa Software bude zajímavá možnost využít našich dalších služeb, stejně jako pro stávající klienty RSM může být nový mzdový či docházkový systém a řešení více služeb pod jednou střechou velmi atraktivní cestou,“ uvádí řídící partnerka Monika Marečková.

Více o dokončené akvizici si můžete přečíst v tiskové zprávě skupiny RSM.
Aktuální výpis z obchodního rejstříku.

Sdílet příspěvek
Facebook
Twitter
LinkedIn