Konzultační linka:

Po–Pá 07:00–15:30 (St 9:00 - 10:00 firemní porada)

Zákaznická zóna

MOJE ALFA

Zákaznická zóna

MOJE ALFA

Sociální automobil pro Dětský domov ve Staňkově

V dnešní době mnoho firem podporuje tzv. sociální projekty, dává příspěvky dětským domovům, domovům pro seniory nebo různých školám. I my jsme se rozhodli pomoci. Oslovila nás reklamní agentura Kompakt z Poděbrad, která realizuje projekt Sociální automobil.
Čím se vlastně tento projekt zabývá? Na webu této firmy najdete níže uvedené představení projektu. „Za spoluúčasti firem a společností se snažíme o vytvoření, zdokonalení a obnovení vozového parku v ústavech a zařízeních, která svou činnost zaměřila na výchovu, vzdělání, rehabilitaci a integraci zdravotně, mentálně či jinak hendikepovaných lidí.“
Celý smysl pomoci tkví v tom, že společnost Kompakt zprostředkuje předání vozu zařízením, která jej potřebují. Všichni víme, že na nová auta nejsou peníze, proto lidé z Kompaktu osloví místní firmy s žádostí o příspěvek. Za to si oslovená firma vybere místo na sociálním automobilu, kde bude nalepená její reklama.
My jsme se rozhodli pomoci Dětskému domovu ve Staňkově, za prvé pro jeho blízkou polohu k našemu sídlu a za druhé je to náš dlouholetý zákazník. Celý proces od oslovení firmy k předání automobilu byl velmi rychlý, je vidět, že tato firma má za sebou mnoho předání těchto aut. A když říkám mnoho, mám na mysli téměř 400 předávek automobilů.
Slavností akt předávání auta proběhl přímo ve Staňkově dne 22. listopadu 2012. Bohužel jsme se slavnostního předání nemohli osobně zúčastnit, ale díky agentuře Kompakt a Dětskému domovu ve Staňkově Vám přinášíme několik fotografií.

Sdílet příspěvek
Facebook
Twitter
LinkedIn