Konzultační linka:

Po–Pá 07:00–15:30 (St 9:00 - 10:00 firemní porada)
Zákaznická zóna
Zákaznická zóna

Novila Produktions s.r.o., Nepomuk

„Přechod na AVENSIO byl bez problémů“
Ve firmě používáme také docházkový systém ATTENDO od firmy RSM Payroll Centre CZ s.r.o. k evidenci docházky našich zaměstnanců. Převod dat z docházkového systému ATTENDO přímo do AVENSIA je bez problémů.

Se mzdovým programem AVENSIO se mi pracuje perfektně, nemohu si na nic stěžovat. Do roku 2010 jsem pracovala s programem MZDY 2000, přechod na nový program AVENSIO byl bez problémů.

Co se týče sestav v obou programech, AVENSIO jich nabízí více než program MZDY 2000.

Firma Novila vyrábí pánské a dámské spodní prádlo, košile a pyžama. Pracuje zde 50 zaměstnanců v jedné směně. Mojí náplní práce je kromě zpracování mezd a docházky i vedení účetnictví. Ve firmě používáme také docházkový systém od firmy RSM Payroll Centre CZ s.r.o. k evidenci docházky našich zaměstnanců. Převod dat z docházkového systému ATTENDO přímo do AVENSIA je bez problémů.

Pro snímání příchodůodchodů do/ze zaměstnání používáme čipy, docházkový terminál máme přímo u vstupu do výroby.

Na pracovníky společnosti RSM Payroll Centre CZ s.r.o. i na oba námi využívané programy se mohu spolehnout, vím, že je vždy včas zapracovaná legislativa a mzdy jsou správně spočtené.

Ivana Zajícová, mzdová účetní

Máte zájem o naše produkty či služby?

Prozkoumejte naši kompletní nabídku a zefektivněte procesy ve Vaší firmě. Pošlete nám poptávku, jednoduše a rychle. S námi nejste na mzdy a docházku sami.