Konzultační linka:

Po–Pá 07:00–15:30 (St 9:00 - 10:00 firemní porada)
Zákaznická zóna
Zákaznická zóna

Náš web slaví první narozeniny

Včera jsme slavili desáté výročí zapsání společnosti Alfa Software, s.r.o. do obchodního rejstříku a dnes slavíme první narozeniny nové verze našeho webu alfasoftware.cz. Na nové prezentaci má lví podíl společnost CIWire s.r.o. z Plzně. Děkujeme zejména panu Krajňákovi a paní Langové za výbornou spolupráci!

Už několikrát jsme vás informovali o tom, co nového proti starému webu tady máme. Určitě si pravidelně čtete články na odborná témata v blogu, diskutujete v diskuzním fóru nebo využíváte naše služby pro vás. Průběžně vás oslovujeme se žádostmi o reference a to jak na mzdový systém AVENSIO, tak i na docházkový systém BETA.

A co na webu chystáme do budoucna?

Ode dneška najdete v diskuzním fóru novou rubriku s názvem Rady a inzeráty. Toto fórum je určeno pro všechny návštěvníky našeho webu, aby měli možnost a prostor poradit si mezi sebou. A nemusí to být jen rady ohledně AVENSIA. Někdo z vás možná právě v tuto chvíli hledá šikovnou mzdovou účetní. Kam si podat inzerát? Co třeba na web expertů na mzdy a docházku? J

Na konci prázdnin bude pro vás k dispozici nová příručka, tentokrát na téma „8 nejčastějších chyb při uzavírání pracovní smlouvy“. Osm bodů by Vám mělo usnadnit situaci při podpisu pracovní smlouvy, především se dozvíte, na jaké oblasti v pracovní smlouvě se zaměřit a kde zaměstnavatelé nejčastěji chybují (ať už úmyslně či nevědomostí).

Další nápady na zlepšení určitě přijdou od vás – návštěvníků našeho webu. Zapojte se do naší ankety „Jak se vám líbí náš web“ a řekněte nám, co se vám líbí a co vám chybí. Děkujeme!

Zajímá vás, co jsme dělali prvních šest měsíců roku 2013 u nás ve firmě?

Sdílet příspěvek
Facebook
Twitter
LinkedIn